• Uddannet Personlig Træner (certificeret EREPS-4 niveau)
  • 7 års erfaring som Personlig træner og coach
  • Har lavet over 1200 træningsprogrammer siden 2013
  • Uddannet Kostvejleder
  • Uddannet NLP instruktør
  • Bor i Horsens
Personlig træner Thomas Leth

Thomas Leth - Personlig træner profil

Træning for mig er en del af hverdagen, og har været det i rigtig mange år. Faktisk startede jeg med at træne da jeg var 16 år i et lokalt styrketrænings "lokale", som jeg vil kalde det. Her blev jeg hurtig bidt af styrketræning og har været det lige siden. Efter en periode her, blev det pludselig moderne at gå i fitness centre, og den bølge red jeg så med på. Efter ét års tid blev jeg så ansat i et fitness center som medhjælper, her var jeg vel omkring 18-19 år. :)

Efter en periode hvor jeg fik en videregående uddannelse efter gymnasiet, havnede jeg midt i finanskrisen og kunne ikke finde job, så jeg besluttede mig for at vende tilbage til fitness verdenen, hvor jeg hurtigt fik arbejde i et lokalt fitness center. 

Idag mange år og utallige timers erfaring senere, er jeg stolt af hvad jeg har opnået med det der startede ud som en hobby for mit vedkommende, men som så er blevet det jeg lever af.

De sidste 7 år har jeg brugt på at lave træningsprogrammer, forløb og kostplaner til over 1200 forskellige personer. Generelt er de fleste meget taknemmelige for den hjælp og de resultater de har opnået.

Jeg foretrækker egentlig at arbejde med helt almindelige mennesker som udgangspunkt, som måske ikke har den største erfaring men gerne vil godt igang med at træne og måske tabe nogle kilo.

 

Lidt om mig som person:

Nu det altid svært at definere sig selv, men jeg vil betegne mig selv som værende sympatisk, engageret og med godt overblik. Jeg har altid sans for detaljerne både i fitness centeret og i mit eget liv. Når jeg ikke er at finde i træningscenteret som "træner" eller "selv-træner", elsker jeg at bruge tiden på mine venner og familie. Derudover er jeg også deltidshåndværker i min fritid, forstået på den måde at jeg er igang med et kæmpe renoveringsprojekt hvor jeg laver det meste selv. :)

 

Jeg vil klart vælge mig som personlig træner hvis du søger en der kan hjælpe dig til:

- At lave de RIGTIGE øvelser for dig og din situation.

- At lave øvelserne KORREKT.

- Vægttab.

- Muskelopbygning.

- Kostmæssig forbedring.